O nama

Naša priča proizlazi iz ljubavi prema moru i čežnje za beskrajnim uživanjem u svakom trenutku provedenom u kontaktu s njim. Zbog obiteljskih veza na Rabu i dobroga poznavanja tog otoka i okolice odlučili smo dijeliti tu strast sa svojim klijentima putem davanja čamaca u najam na otoku Rab.

Budući da smo malo poduzeće, svakom se klijentu možemo potpuno posvetiti i uspostaviti osoban kontakt koji se zasniva na međusobnom povjerenju.
Klijentu se prilagođavamo u smislu vremena preuzimanja i predaje (vraćanja) plovila i u smislu lokacije preuzimanja.

Čamci za najam privezani su na molu – vidi kartu lokacije. Plovilo prema dogovoru dostavljamo klijentu na željenu lokaciju na strani otoka između mjesta Rab, Banjol i Barbat.

Redovitim i preventivnim održavanjem trudimo se očuvati naša plovila u tehnički besprijekornom stanju i time povećati sigurnost i užitak u bezbrižnoj plovidbi.

Osim samog najma čamca, klijent kod nas dobiva i mnogo korisnih savjeta o sigurnosti i pravilima sigurne plovidbe, mogućim izletima čamcima u okolne i dalje zaljeve i plaže, praćenju vremenske prognoze, restoranima s dobrom hranom i potpunom podrškom tijekom najma plovila.

Naši brodovi nalaze se na privezištu restorana Bistro – Privezište “Plaža”, Barbat 75

lokacija colnov-hr
lokacija colnov-mobile-hr